lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kaikenlaista...

Huhtikuukin taas hurahtanut niin vauhdikkaasti, että... Ihan meinaa alkaa jännittään jo ensimmäinen työharjottelu koulusta. Vietän siis touko ja kesäkuun naapurikaupungin rautakaupassa. Kaupan alaltahan mulla ei ole minkäänlaista kokemusta, joten ihan ummikkona mennään!

Tässä kuussa koulun saralla ollaan opiskeltu huonekalujen pintakäsittelyä, joka on muuten ollut todella mielenkiintoista ja juuri sitä oppia olen sieltä saanut mitä olen kaivannut. Taitoa tehdä oikeasti oikein eikä vain sinnepäin... :) 

Aikaisemmassa postauksessa esittelin kirstun jota koulussa työstin. Vihreän maalin pois saaminen oli sitten niiiiiin monen tunnin homma, mutta kiva tuli kirstustakin.
 Viime viikolla ehdin sitten jo etätuntien kalusteen kimppuun myös koulussa. Kotoa ei oikein löydy hyvää maalauspaikkaa, joten tein maalauksen koulussa. Maalisävyn kanssa tuolista tuli aika karkki.


 

Meillä näin huhtikuun loppuun kuuluu aina myös kolmet neitosen synttärit ja siksipä eilen iltasella väsäsin kortteja. Piti kokeilla Suuri Käsityölehden ohjetta mekon taitteluun. Kivathan niistä tuli!


Mukavaa pääsiäistä kaikille. Me toivottavasti päästään huomenna mökille kun synttäreiltä on selvitty!

2 kommenttia:

  1. Voi jestas mitä sie oot väsänny siellä koulussas :O! Tuo kirstu on niin hieno ja ei tuolitkaan kakkoseksi jää! Ja mökkeilemään olette menossa, meillä on tarkoitus ensi viikolla mennä, kun olen lomalla, siivoilemaan mun vanhempien mökkiä niin päästään sitten mökkeilemään :). Hyvää Pääsiäistä ja synttäreiden viettoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anu!! Aamulla ehdein tekeen jo kirppisvisiitin ja nyt odotellaan et minimies nukkuis päikkärit ja sit synttäreille ja sen jälkeen kodin kautta kohti mökkiä! Pääsiäisen jatkoja myös sulle!!

      Poista